torsdag 5. september 2013

Høst-stemning

Høsten har alltid vært min absolutte favoritt-årstid. Etter mange måneder med lys døgnet rundt begynner det å mørkne om kveldene. Luften blir kjøligere, nesten litt krisp-aktig. Naturen skifter farger.

Jeg er så heldig at jeg bor rett i nærheten av et flott naturområde. Dette året i mamma-permisjon har også bragt meg nærmere naturen, med daglige gåturer ute i all slags vær i alle årsider. Nå gleder jeg meg til å nyte den siste måneden i mamma-perm mens høsten utfolder seg.


 
Er du glad i høsten?


4 kommentarer:

 1. Så fine bildet! Jeg liker høsten, tiltross for at jeg elsker sommer og sol og varme, er det noe eget med å finne fram vinterdyna, kle på en ekstra genser om morgene og gå ut i krystallklar luft, tenne lys på kvelden og drikke en kopp varm te!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :) Ja, sommeren er flott, men det er en spesiell stemning med høsten

   Slett
 2. Ja definitivt! Høsten er kjempefin:-) Jeg er mindre glad i den lange kalde vinteren (som nærmer seg), men heldigvis er det jul innimellom der og jeg er av dem som strekker "julen" fra første desember nesten til februar for å gjøre mørketiden hyggeligere :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg har også mislikt vinteren, og sett på julen som det eneste høydepunktet. Men etter hvert som jeg har blitt "halvgammel" så har vinteren blitt bedre og bedre, jeg elsker mørketia og jeg elsker en mørk stjernehimmel, nordlyset og den knakende snøen :)

   Slett

NÅH? Få høre hva du mener!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...