tirsdag 3. desember 2013

Hektiske dager

Plutselig var de rolige dagene hjemme sammen med Aila over, livet skiftet gir og satte full fart fremover. Den siste måneden har væt svært hektisk, spennende og innholdsrik!

Jeg har begynt å jobbe igjen, og i det året jeg har vært borte har det skjedd masse på arbeidsplassen! Bufetat er en organisasjon i store endringer og omorganiseringer for tiden. Det innebærer blant annet at jeg har fått nye sjefer som sitter nesten 60 mil unna, helt i andre enden av fylket. Heldigvis er det flotte sjefer jeg har fått, så forandringen er til det bedre.

"Sliter" på jobben

Studiet jeg holdt på med før jeg gikk ut i svangerskapspermisjon har jeg nå tatt opp igjen. 2 uker på samling i Tromsø sammen med mann og barn var lærerrikt, spennende og til tider hektisk. Nytt kull og bare fremmede studenter. Heldigvis tok de godt vare på meg, og jeg ble kjent med de andre studentene. Jeg er egentlig litt imponert over at hodet mitt klarte å følge med etter å ha vært i amme-tåka i et helt år. DET er en langt større prestasjon enn at fotballfrue viser six-pack-magen 4 dager etter fødselen, synes nå jeg da! På toppen av det hele klarte jeg å skrive en eksamen i forskningsmetode 2 uker senere. Jeg må nok innrømme at eksamens-stresset var ekstra belastende denne gangen, men jeg rodde oppgaven i havn.

Fantastiske farger og lys på Hurtigruteturen til Tromsø

Mens vi satt i Tromsø dukket plutselig et flott hus opp til salgs. Dagen etter vi kom hjem var vi på visning, og neste dag igjen hadde vi plutselig kjøpt nytt hus! Det skjedde veldig raskt, vi var nok ikke helt forberedt på det. Egentlig hadde vi lagt huskjøp-planene på is, vi skulle vente et par år og se ting an. Slik gikk det derimot ikke, og plutselig var vi blitt eiere av dette store og koselige huset med flott hage.

Vårt nye hjem

Midt opp i eksamen, huskjøp og hussalg, rakk vi å feire vakre Aila som fylte 1 år den 26.november. Tenk at hun har blitt så stor! Nå går hun med vaggende skritt, utforsker stadig nye ting i den store verden, alltid nysgjerrig! Dette året har gått så fort, men på samme tid kan jeg nesten ikke huske livet mitt uten Aila, det føles som et helt liv siden.

Hipp-hurra for Aila 1 år!

Sist helg fikk jeg litt egentid, med Oslo-tur og bli-ny dag. Jeg tenkte å skrive mer om bli-ny dagen i et eget innlegg, men her ser du i alle fall resultatet. Stylisten var kjempeflink! Skulle gjerne hatt henne med meg hver gang jeg shoppa. Tenk hvor mange bomkjøp jeg kunne ha unngått!

Bli-ny dagen var gøy!

Ja, så her har du litt av det jeg har drevet med den siste måneden. Nå planlegger jeg å roe litt ned, iallefall såpass at jeg rekker å skrive et blogginnlegg eller to før jul.


8 kommentarer:

 1. Så artig med Bli-ny-dag, gleder meg til å se flere bilder! Og imponert over alt du har rukket over. Håper du får litt roligere dager fram mot jul.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja satser på at det blir noen roligere dager, i alle fall :) Men snart venter pakking, salg av hus og flytting i tillegg til jobb og studier... så dagene blir nok ikke kjedelige :D Flere bilder fra bli-ny dagen kommer snart!

   Slett
 2. Gratulerer med nytt fint hus :)

  SvarSlett
 3. Husk å puste :) Gratulerer med nytt hus, med bli ny dagen og eksamen du rodde i land! Kjempeflink e du!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :) Ja, skal forsøke å få hvilepulsen litt ned nå, hehe.

   Slett
 4. Der var du igjen ja! Å få til jobb og studier med en ettåring i hus er en stor prestasjon, det er helt riktig! Gratulerer med lille (store) jenta og med huskjøp. Og du ser smashing ut på bildet!! Fin adventstid til deg :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :) Koselig at du er innom bloggen min. Riktig god advent til deg også.

   Slett

NÅH? Få høre hva du mener!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...